chinese massage aan huis amsterdam

Ontspannen in Amsterdam: Geniet van een Chinese massage aan huis!

Chinese massage aan huis in Amsterdam: Ontspanning en genezing binnen handbereik

In de drukke en hectische wereld waarin we leven, is het belangrijk om af en toe een moment van rust en ontspanning te vinden. Een Chinese massage kan hierbij helpen. Het goede nieuws is dat je nu kunt genieten van een professionele Chinese massage zonder je huis te verlaten, dankzij de opkomst van mobiele massageservices in Amsterdam.

Chinese massage is een eeuwenoude techniek die bekend staat om zijn helende eigenschappen. Het combineert verschillende massagetechnieken, waaronder acupressuur, rekken en wrijven, om de energiestromen in het lichaam in balans te brengen. Door het stimuleren van specifieke drukpunten worden blokkades opgeheven en wordt de doorbloeding gestimuleerd, wat leidt tot ontspanning en verlichting van pijn en spanning.

Het gemak van een Chinese massage aan huis is dat je geen tijd hoeft vrij te maken voor een bezoek aan een massagesalon. In plaats daarvan komt de masseur naar jou toe, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar zorgt er ook voor dat je na de massage kunt genieten van het ontspannen gevoel zonder direct weer in het drukke verkeer te belanden.

Bij het kiezen van een mobiele massageservice is het belangrijk om op zoek te gaan naar professionals met ervaring en expertise in Chinese massage. Zij zullen weten welke technieken het beste bij jouw specifieke behoeften passen en kunnen advies geven over eventuele klachten of spanningen die je ervaart.

Een ander voordeel van een Chinese massage aan huis is de privacy en het comfort van je eigen omgeving. Je kunt ontspannen in je eigen vertrouwde ruimte, zonder gestoord te worden door andere klanten of geluiden uit de omgeving. Dit draagt bij aan een diepere ontspanning en een meer bevredigende massage-ervaring.

Dus, als je op zoek bent naar ontspanning, verlichting van pijnlijke spieren of gewoon een moment van rust in het drukke Amsterdam, overweeg dan eens een Chinese massage aan huis. Het is een handige en effectieve manier om te genieten van de helende kracht van deze eeuwenoude techniek, zonder dat je de deur uit hoeft. Gun jezelf dat moment van rust en genezing – je verdient het!

 

6 Veelgestelde Vragen over Chinese Massage aan Huis in Amsterdam

 1. Wat is de prijs van Chinese massage aan huis in Amsterdam?
 2. Waar kan ik een Chinese massage aan huis in Amsterdam boeken?
 3. Welke soorten Chinese massages zijn er beschikbaar in Amsterdam?
 4. Is er een minimumleeftijd voor het krijgen van Chinese massage aan huis in Amsterdam?
 5. Welke voordelen biedt Chinese massage aan huis in Amsterdam?
 6. Zijn er speciale tarieven voor studenten of senioren bij Chinese massage aan huis in Amsterdam?

Wat is de prijs van Chinese massage aan huis in Amsterdam?

De prijs van een Chinese massage aan huis in Amsterdam kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de massage, het type massage en het bedrijf dat de service aanbiedt. Over het algemeen liggen de prijzen voor een Chinese massage aan huis in Amsterdam tussen de €60 en €100 per uur.

Het is belangrijk om op te merken dat deze prijzen slechts een indicatie zijn en kunnen variëren. Sommige mobiele massageservices kunnen extra kosten in rekening brengen voor reiskosten of speciale verzoeken. Het is daarom raadzaam om contact op te nemen met verschillende bedrijven om hun tarieven en eventuele bijkomende kosten te vergelijken voordat je een afspraak maakt.

Daarnaast bieden sommige bedrijven ook kortingen aan bij het boeken van meerdere sessies of bij regelmatig terugkerende afspraken. Het is altijd de moeite waard om te informeren naar eventuele promoties of pakketdeals die beschikbaar zijn.

Onthoud dat prijs niet het enige criterium moet zijn bij het kiezen van een mobiele massageservice. Het is ook belangrijk om te kijken naar de ervaring en reputatie van het bedrijf, evenals naar de kwalificaties en professionaliteit van hun masseurs.

Het is raadzaam om vooraf duidelijke afspraken te maken over de prijs en eventuele bijkomende kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Door goed onderzoek te doen en verschillende opties te overwegen, kun je uiteindelijk een Chinese massage aan huis vinden die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit is.

Waar kan ik een Chinese massage aan huis in Amsterdam boeken?

Er zijn verschillende mobiele massageservices in Amsterdam waar je een Chinese massage aan huis kunt boeken. Hier zijn enkele suggesties:

 1. “Chinese Massage Amsterdam” – Dit bedrijf biedt professionele Chinese massages aan huis in Amsterdam en omgeving. Ze hebben ervaren masseurs die gespecialiseerd zijn in verschillende massagetechnieken, waaronder Chinese acupressuur.
 2. “Massage aan Huis Amsterdam” – Deze mobiele massageservice biedt een breed scala aan massages, waaronder ook Chinese massage. Ze hebben gekwalificeerde masseurs die naar je huis komen op een tijdstip dat jou uitkomt.
 3. “Amsterdam Mobile Massage” – Deze service biedt zowel ontspannende als therapeutische massages, waaronder ook Chinese massage. Ze hebben ervaren masseurs die gespecialiseerd zijn in het verlichten van pijn en spanning.

Het is altijd raadzaam om de websites van deze diensten te bezoeken voor meer informatie over hun diensten, tarieven en beschikbaarheid. Je kunt ook recensies lezen van eerdere klanten om een idee te krijgen van de kwaliteit van de service die ze bieden.

Let op dat je bij het boeken van een Chinese massage aan huis duidelijk je wensen en eventuele specifieke behoeften communiceert, zodat de masseur hier rekening mee kan houden tijdens de sessie.

Welke soorten Chinese massages zijn er beschikbaar in Amsterdam?

In Amsterdam zijn er verschillende soorten Chinese massages beschikbaar die je kunt ervaren. Hier zijn enkele populaire opties:

 1. Tui Na Massage: Tui Na is een vorm van Chinese therapeutische massage die gebruikmaakt van verschillende handtechnieken, zoals kneden, wrijven, kloppen en drukken op specifieke acupunctuurpunten op het lichaam. Deze massage helpt bij het herstellen van de balans in het lichaam, verlicht spierspanning en stimuleert de doorbloeding.
 2. Acupressuur: Acupressuur is een massagevorm waarbij druk wordt uitgeoefend op specifieke acupunctuurpunten om de energiestromen in het lichaam in balans te brengen. Het helpt bij het verlichten van pijn, spanning en stress, en kan ook helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en vitaliteit.
 3. Gua Sha: Gua Sha is een techniek waarbij een speciale schraper wordt gebruikt om zachte wrijving over de huid te creëren. Dit helpt bij het bevorderen van de bloedcirculatie, het verminderen van ontstekingen en het loslaten van spierspanning. Gua Sha wordt vaak toegepast op rug, nek en schouders.
 4. Cupping: Cupping is een techniek waarbij glazen of plastic kopjes op de huid worden geplaatst om vacuüm te creëren. Dit stimuleert de doorbloeding, verlicht spierspanning en bevordert ontgifting. Cupping wordt vaak toegepast op rug-, nek- en schoudergebied.

Het is belangrijk om te vermelden dat de beschikbaarheid van deze massages kan variëren, afhankelijk van de mobiele massageservice of salon die je kiest. Het is altijd raadzaam om vooraf contact op te nemen met de dienstverlener om te informeren naar de specifieke soorten Chinese massages die zij aanbieden.

Is er een minimumleeftijd voor het krijgen van Chinese massage aan huis in Amsterdam?

Ja, er is over het algemeen een minimumleeftijd vereist voor het krijgen van een Chinese massage aan huis in Amsterdam. Hoewel de exacte leeftijdsgrens kan variëren afhankelijk van de specifieke massageservice of therapeut, wordt meestal een minimumleeftijd van 18 jaar gehanteerd.

Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de massage wordt ontvangen door volwassenen die in staat zijn om hun eigen beslissingen te nemen met betrekking tot hun gezondheid en welzijn. Bovendien kan het toepassen van bepaalde massagetechnieken of drukpunten gecontra-indiceerd zijn voor minderjarigen.

Als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een Chinese massage aan huis en je bent onder de 18 jaar, is het raadzaam om contact op te nemen met de massageservice of therapeut voor specifieke informatie over hun beleid met betrekking tot leeftijdsbeperkingen. Zij kunnen je adviseren over eventuele alternatieve behandelingen die geschikt kunnen zijn voor jouw leeftijdsgroep.

Welke voordelen biedt Chinese massage aan huis in Amsterdam?

Chinese massage aan huis in Amsterdam biedt verschillende voordelen die het de moeite waard maken om te overwegen:

 1. Gemak: Het grootste voordeel is natuurlijk het gemak. Je hoeft je huis niet te verlaten en kunt genieten van een professionele Chinese massage in je eigen vertrouwde omgeving. Dit bespaart tijd en energie, omdat je geen reistijd hebt en niet hoeft te zoeken naar parkeerplaatsen.
 2. Flexibiliteit: Met een mobiele massageservice kun je zelf bepalen wanneer en waar je de massage wilt ontvangen. Of het nu overdag, ’s avonds of in het weekend is, je kunt een afspraak maken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, zonder rekening te hoeven houden met openingstijden van massagesalons.
 3. Privacy: In je eigen huis kun je genieten van maximale privacy tijdens de massage. Er zijn geen andere klanten aanwezig en er worden geen persoonlijke informatie of ervaringen gedeeld met anderen. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer waarin je volledig kunt ontspannen en genieten van de behandeling.
 4. Comfort: Je kunt ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving, waar alles is afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren. Je hebt controle over de temperatuur, verlichting en muziek, waardoor je de meest comfortabele setting kunt creëren voor een optimale massage-ervaring.
 5. Persoonlijke aandacht: Bij een Chinese massage aan huis krijg je vaak meer persoonlijke aandacht dan in een drukke massagesalon. De masseur kan zich volledig richten op jouw specifieke behoeften en eventuele klachten of spanningen die je ervaart. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde behandeling die beter aansluit bij jouw wensen.
 6. Gezondheidsvoordelen: Chinese massage staat bekend om zijn helende eigenschappen. Het kan helpen bij het verlichten van spierspanning, het verminderen van stress en angst, het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van de energiestromen in het lichaam. Door regelmatig een Chinese massage aan huis te ontvangen, kun je werken aan je algehele welzijn en gezondheid.

Kortom, Chinese massage aan huis in Amsterdam biedt gemak, flexibiliteit, privacy, comfort, persoonlijke aandacht en gezondheidsvoordelen. Het is een handige manier om te genieten van de helende kracht van Chinese massage zonder dat je de deur uit hoeft te gaan.

Zijn er speciale tarieven voor studenten of senioren bij Chinese massage aan huis in Amsterdam?

Bij Chinese massage aan huis in Amsterdam kunnen er speciale tarieven zijn voor studenten en senioren, afhankelijk van de specifieke mobiele massageservice die je kiest. Het is raadzaam om contact op te nemen met verschillende aanbieders en informeer naar eventuele kortingen of speciale tarieven voor studenten en senioren.

Veel mobiele massageservices hebben flexibele prijsstructuren en bieden kortingen aan bepaalde doelgroepen, zoals studenten en senioren. Dit kan variëren van een vast bedrag korting tot aangepaste tarieven voor specifieke behandelingen of sessies.

Het is belangrijk om te vermelden dat de beschikbaarheid van deze speciale tarieven kan variëren, afhankelijk van de individuele masseurs of massagesalons. Daarom is het raadzaam om contact op te nemen met verschillende aanbieders en hun tarieven te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Bij het informeren naar tarieven voor studenten of senioren, is het ook verstandig om te vragen naar eventuele vereiste documentatie die moet worden verstrekt om in aanmerking te komen voor de korting. Dit kan bijvoorbeeld een geldige studentenkaart zijn voor studentenkortingen of een identiteitsbewijs voor seniorenprijzen.

Kortom, als je een student bent of een senior in Amsterdam en geïnteresseerd bent in een Chinese massage aan huis, is het zeker de moeite waard om te informeren naar eventuele speciale tarieven. Dit kan helpen om de kosten van de massage betaalbaarder te maken en tegelijkertijd te genieten van de voordelen van deze ontspannende en helende ervaring.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.